Ergün Vakfı

Ergün Holding tarafından, 2023 yılında topluma ve insana sosyal fayda sağlamak hedefiyle sosyal sorumluluk alanındaki faaliyetlerini kurumsal olarak sürdürmek için kuruldu. Toplumsal eşitliğin her kesimde sağlanması için gençler, kadınlar ve engellilere fırsat eşitliği sunulmasını ve aktif katılımlarını destekleyen koşulların geliştirilmesini destekleyen Ergün Vakfı, tüm canlıların yaşam kalitesini yükseltmek amacıyla insana, geleceğe, çevreye yatırım yaparak ekonomik büyüme ve refah seviyesini yükseltmeyi hedefliyor.

Eğitim, çevre ve kültür konularında faaliyet gösteren vakıf, geleceğimizin mimarı çocukların eşit eğitim imkanlarına sahip olarak, yarınımızı şekillendirecek güce sahip olmaları amacıyla projeler geliştirmeye odaklanıyor.

image description