Başkan'ın Mesajı

Büyük umutlarla ülkemize, insanımıza dokunacak projelere imza atmak amacıyla kurduğumuz Vakfımızı, örnek bir kurum olarak daha etkin hale getirme hedefiyle, toplumumuzun ihtiyaç ve koşullarına göre sosyal sorumluluk projeleri hayata geçirmek için çalışmalarımıza başladık.

Bu çerçevede yol haritamızı, tüm imkânlarımızı seferber ederek öncelikle ulusumuzu emanet edeceğimiz, istikbalimiz çocuklarımızın eğitimine yönelik ve toplumumuzun desteğe ihtiyaç duyduğu alanlara dokunacak projeler gerçekleştirmek olarak çizdik.

Büyük bir heyecanla başladığımız Vakıf hizmetlerimiz, eğitime yönelik çalışmalarının yanı sıra, öğrencilere burs sağlama, konferanslar, paneller, söyleşiler, seminerler, sosyal farkındalık çalışmaları ve projelerinin de toplum ihtiyaçları doğrultusunda gerçekleştirilmesini kapsıyor.

Önümüzdeki dönem için planlanan ve ortak geliştirilecek projelerde katılımcı, girişimci, üretici, kaliteyi gözeten geliştirici ve yaratıcı bir anlayışın uygulanması ve yerleşmesi vizyonuyla çok yönlü iş birlikleriyle vakfımızı büyütmeyi hedefliyoruz.

Çağdaş Türkiye için eğitimde, teknolojide, kültür ve sanatta, gelişmiş beyin gücünde bizler üzerimize düşen sorumlulukları paylaşarak yerine getirirsek, ülkemizin o oranda daha da gelişip, yükseleceğini biliyorum. Bu sorumluluk bilinciyle Vakfımızın amaçları doğrultusunda tüm üyelerinin yakaladıkları ivme ve motivasyonla bir arada etkin şekilde birçok başarılı projeye imza atacaklarına olan güvenimiz tam.

Ülkemizin ihtiyaç duyulan alanlarda gelişimi destekleyecek, toplumsal sorunlarımıza çözüm üretecek projeler hayata geçirmek için çok çalışacağız. Ergün Vakfı olarak, toplumsal farkındalığı artırıcı çalışmalara imza atacak projeler gerçekleştirme yolculuğumuzda hep birlikte daha iyi bir geleceğe doğru yol alacağımıza gönülden inanıyorum.

Saygılarımla,

Özbey ERGÜN